nenuda

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

prenos

moj nazor

AHOJTE!!!

akurat sa snocil priamy prenos.co poviete?moj nazor je stale rovnaky.sindlerka je naj!urcite su tam uz teraz vsetci talenti (mozno az na vynimku miklu)! miro ale aj robo sa dnes dost vytiahli oproti inym kolam...aspon ja si myslim.a aj zdena bol spica ale ta je koniec koncov vzdy (az na minulu natashu bedingfield,to bol mensi preslap...)

 


Superstar | stály odkaz

Komentáre

  1. neviem....
    Ja stale neviem...FAKT , Martina Sindlerova na mna stale posobi , ako vyumelkovane dievcatko , za kazdym jej pohybom , slzou i pesnickou citim nieco....no nieco , co tam nema byt , nieje zla , ale to nieco....Zdenka Predna zasa na mna posobi , akoby nevedela povedat nic ine , len svoje obligatne - NO CO UZ , alebo A CO MAM POVEDAT???Samo Tomecek by bol fajn , az na ten vyraz tvare , ale je to urcite dobry clovek , Robo Mikla urcite nieco v sebe ma ....v pohodke cloviecik ...Katka Koscova - moze byt....Tomas Bezdeda - nemam nanho nazor , a Miro Jaros jednoducho nema v desiatke co robit.Chcem upozornit ,je to moj nazor , mozno sa vam zda divny ,mozno ubohy , ale je moj...nikomu ho nenutim......prajem pekny vecer , ci rano , a este by som ukoncila basnickou , ci skor jej koncom , ktory som dnes kdesi citala , a p.m. presne vystihuje superstar ako taku...tu je:


    HABEROVI NEDA DRINY
    SIRIT SVOJE ZLATANINY
    A TAK ESTE BLUDY TARA
    PRI HLADANI SUPERSTARA

    TAK JE TO AJ S LUCENICOM
    KTORY NEVYNIKOL V NICOM
    SNAD S VYNIMKOU TOHO CASU
    KED HRAL VO FERMATE BASU

    TO SA VSETKO NETYKA
    NESTASTNIKA VIRSIKA
    U NEHO UZ TAK TO BYVA
    ON JE MIMO ODJAKZIVA

    BULVAR ZIADA NOVU TVAR
    TAK SA HLADA SUPERSTAR.......

    Este dodam , ze s tou castou o Lucenicovi celkom nesuhlasim , ako hudobnik je fajn , ale o tom nabuduce . dobru noc
    publikované: 26.02.2005 01:55:07 | autor: lusy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. 2 lusy
    Ani ja nesuhlasim o lucenicovi, ked som pozeral metro, ked tam bol lucenic s band (xyz-tou) tak sa to aj dalo pocuvat, aj to malo nieco do seba. A s tou sindlerovou mas total pravdu. Ona ma taky ten jehovisticky pohlad. Co mi vadi na jej speve (spieva parek salam) je co robi s tou rukou... no to je hrozneee. No a este jedna vec... podla mna ked vypadne z domu, tak to bude zbojnicka. Foter ju drzi na lajne a bude prekvapeny, ako sa zmagori. Zvacsa to tak byva, zadrzovana tuzba prepukne v hysteriu... dajme tomu :))) este si uzijeme. Este jedna veticka k miklovi. On je fajn, je rebel v dusi romanticka osoba, instrumentalista, clovek aktivny, je pravda ze nevie spievat tak ako vsetci ostatni, ale to podanie akym spieva, tak to mi na nom najviac imponuje, mozno je to aj tym, ze sa mi troska viac paci silove spievanie... nie krik ani skrekot, ale... dat do toho vsetko aj ked sa neintonuje a neviem co.... - na druhej strane neviem, mna teda ako soumen nezabava...
    publikované: 26.02.2005 08:53:59 | autor: keschui (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. zavrite oci a pocuvajte tak
    potom budete pocut ozaj kto spieva a nie kto ma aky imidz.

    Lucenic je muzikant. Habera vie spievat, anpriek tomu, ze mnohym to bude vadit, ak by nevedel, tak dnes hraje niekde s kamaratmi v garazi, alebo niekde pracuje ako bezny clovek. Virsik je curak, to uznam.
    publikované: 26.02.2005 12:23:57 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014